Ny design?

Bloggläsare!

Jag funderar på att göra en ny bloggdesign, är dock osäker på hur jag vill att den ska se ut, därför vill jag ha hjälp av er!
Vad vill ni se för färger i bloggen, hur skulle ni vilja att headern såg ut? Liknande som dne jag har nu eller kanske som ett collage? Ge mig tips, så kommer det kanske upp en ny design snart!

Tack!

// Mika

CHILDREN OF THE FUTURE

Brorsan med barn var hos oss en sväng idag, och jag plockade självklart fram kameran. Blev en hel del bilder. Som ni kanske redan märkt, eller om inte annat kommer att märka, så är de flesta av mina bilder svartvita. Jag har utvecklat en förkärlek till svartvita foton nämligen. :)

Alla bilder är tagna av mig om inte annat anges. Dessa får inte användas utan min tillåtelse.

 

// Mika


Fråga till er!

Jag undrar än en gång vad ni skulle vilja se här på bloggen, vad för typ av bilder? Vill ni ser mer av min vardag, eller vill ni se något speciellt tema? Berätta, så ska vi se vad man kan trolla fram! :)

// Mika

SANATORIUM

Alla bilder är tagna av mig om inget annat anges. Dessa får inte användas eller lånas utan min tillåtelse!
// Mika

Uppdatering

Hejsan! Detta blir ett inlägg med endast text, inget lång inlägg blir det heller. Tänkte vara berätta att imorgon ska vi upp till ett nedlagt mentalsjukhus/TBCsjukhus/BB som varit tomt ganska länge, med fotogruppen. Vi ska fota och greja, kommer bli riktigt skoj faktiskt. Hoppas att jag kommer få bra bilder att lägga upp här. Håll utkik! :)


// Mika

RSS 2.0